Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Barry & Holly Tashian
Titel: At Home
Bolag: Copper Creek rec.
Av: Marcus Thell

Paret Barry och Holly Tashian är inga nykomlingar i musikbranschen. Barry var under 1960-talet med i en rock´n´roll grupp (Barry & The Remains) som var fick vara förband för inga mindre än The Beatles under deras USA turné 1966 (han har också skrivit en bok om denna turné med dem).
Senare har han också varit medlem i Emmylou Harris Hot Band i nio år. De har tillsammans släppt ett antal skivor på Rounder. Deras stil är en traditionell stämsångscountry i samma anda som t.ex. Louvin Brothers och the Everly Brothers. Men de är mer country än Louvins. Med på denna skiva finns t.ex. välkända låtar som ”We could”, ”Watermelon Time In Georgia” och ”More & More”. Det är otroligt att de kan få så bra komp, för det enda musikackompanjemang är två gitarrer och en bas! Men det är otroligt bra!

De bästa låtarna av skivans 12 spår är; ”There Goes My Love”, ”My Happiness”, ”These Little Things”, ”The Sound Of Your Name” och versionerna av “We Could” samt “More & More”.
En mycket bra skiva för er som gillar den traditionella countryn.

(publicerad: 2003-04-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk