Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Michael Weston King
Titel: A Decent Man
Bolag: Floating World rec.
Av: Marcus Thell

Engelsmannen Michael Weston King är en ganska stor alternativ-country artist i hemlandet. Han har bl.a. turnerat med legendariska Townes Van Zandt (då denne var i Europa 1994 och 1995) och Joe Ely. Nu har Michael släppt en ny CD med Jackie Leven som producent, Leven spelar också elgitarr på de flesta spåren. Michael har skrivit alla utom två låtar på skivan, de andra två är skrivna av Neil Young resp. Pete Townshend. De bästa av de 11 låtarna på denna bra alternativ-country skiva är; ”A Decent Man”, ”The Englishman´s Obsession With America (Part 2)”, ”Mother Tongue”, ”Always The Bridesmaid (Never The Bride)”, “Blue Red & Grey” och ”High Days Holy Days”.

Michael Weston King har med denna CD visat att han är en av de bästa alternativ-country artister som finns, en KANON skiva för genren!

Skivan kanske finns i välsorterade skivaffärer, annars kan ni titta på www.floatingworld.co.uk

(publicerad: 2003-09-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk