Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Roy Heinrich and the Pickups
Titel: Playin´ Favorites
Bolag: 3H rec.
Av: Marcus Thell

Roy Heinrich är ytterligare en honky tonk sångare från Texas. Denna CD med honom är inspelad live i en studio, men applåder hörs bara de sista sekunderarna på låtarna. Roy har skrivit nio av de 13 låtarna, bland de andra märks Johnny Cashs klassiker ”I Still Miss Someone”, Johnny Hortons ”Honky Tonk Man” och Hank Williams ”Hey Good Lookin´”.

Jag gillar Roys stil, den påminner en liten aning om Doug Sahm och Dale Watson. Dessutom har han bra musiker som Mickey Coover på elgitarr och steel och trummissen John McGlothlin.

De bästa låtarna på denna CD är bl.a. ”Is Anybody Goin´ To San Antone”, ”Take Me Drunk”, ”Sittin´ In This Honky Tonk”, ”You Walked Your Walk” och ”I Still Miss Someone”.

En bra skiva för er som gillar Texascountry eller honky tonk musiken. Jag hoppas verkligen att någon tar Roy till Sverige, för jag tror att han skulle vara en jättesuccé.

Skivan finns att köpa på www.royheinrich.com

(publicerad: 2003-09-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk