Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Billy Walker
Titel: Thank You, Thank You Very Much
Bolag: Tall Texan rec.
Av: Marcus Thell

Detta är Billy Walkers (som ni förhoppningsvisst läst om i vårt senaste nummer av SCC-Nytt) senaste och sista skiva, då han bestämt sig att lägga av att spela in skivor. Synd tycker jag för Billy har fortfarande samma fina röst som han hade på 1960-talet. Billy har med sig många duktiga musiker som t.ex. Larry Franklin på fiddle, Dug Grieves på gitarr och Mike Douchette på steel.
Bland skivans 12 spår finns ett antal låtar som Walker tidigare spelat in, dock inga av dem är särskilt välkända. De bästa låtarna i mitt tycke är; ”Sorrow”, ”Faded Lights & Lonesome People”, ”Detour”, ”Two Tickets To Texas Tonight” och ”I Saw Elvis At Wal-Mart”.
Gillar ni den traditionella countryn så är detta ett mycket bra köp av en legend som vet hur country ska låta. Den kan köpas via Billys hemsida www.billywalker.com.

(publicerad: 2003-10-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk