Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Forester Sisters
Titel: New Star Shining
Bolag: 4 Sisters rec.
Av: Marcus Thell

Kim, Kathy och June Forester är tillbaka med denna jul-CD (som släpptes 2002). De har tidigare spelat in en julskiva (”A Christmas Card” på Warner Brothers 1987). Den var riktigt bra så jag hade förväntningar på denna. Tyvärr var denna lite mer släppig och därigenom sämre än den gamla. Ett par klassiker är med som t.ex. ”Have Yourself A Merry Little Christmas”, ”Jingle Bells” och ”The Christmas Song”. De låtar av skivans 10 som jag ger godkänt är; “Drummer Boy”, “A Cradle In Bethlehem”, ”Let It Snow Let It Snow Let It Snow” och ”New Star Shining”. En eloge till musikerna som dock är bra och gör sitt jobb, bl.a. Gary Smith på piano m.m., och gitarristerna Jerry Kimbrough och J.T. Corenflos.
Ni kan köpa denna och andra skivor med Forester Sisters på deras hemsida www.forestersisters.com Inget måste, förutom den seriösa Foresterfantasten.

(publicerad: 2003-12-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk