Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Leigh Robbins
Titel: Fire In The Rain
Bolag: Jack Attack rec.
Av: Marcus Thell

Leigh Robbins är en ny artist som släppte denna debut-CD 2000. På skivan har hon skrivit de flesta av de 14 låtarna själv eller med hjälp av producenten Ken Barken. Dessutom är musiker som Dan Dugmore, gitarristen Brent Mason samt bröderna Mike och Pat Severs med och spelar. Stilen är det man är van att höra på de flesta storbolag för tillfället, alltså lugn, lite popinfluerad country. Jag är ingen stor fantast av denna stil av country som bl.a. Jo Dee Messina, Sara Evans, Martina McBride och LeAnn Rimes numera gör. De bästa låtarna i min smak är; ”Absolutely, Positively, Definitely (Maybe)”, svängiga ”These Days”, Aerosmiths filmhit ”I Don´t Want To Miss A Thing”, “Get Out The Map” och ”If I Were You”.
Med denna debut lär nog något storbolag få upp ögonen för Leigh och göra henne till en stor stjärna.

En bra skiva om du gillar den mer poppiga countryn, annars rekommenderar jag att ni lyssnar på skivan innan ni köper den. Glöm inte att kolla hemsidan www.leighrobbins.com.

(publicerad: 2004-02-04)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk