Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Jenny Kerr
Titel: Jenny Kerr
Bolag: Okey Dokey rec.
Av: Marcus Thell

Jenny Kerr och hennes Killer Band har jag inte tidigare hört talas om. Hon kommer uppenbarligen från San Fransisco, Kalifornien ett plats man inte ofta förknippar med country. Skivan inleder med ett par tuffa spår, sedan blir det traditionell country och lite bluegrass och innan allt avslutas hinner Kerr med lite singer-songwriter och country-rock också. Så det är en stor variation på skivan, trots att hon skrivit alla de 12 låtarna själv!

De låtar jag gillar bäst på denna varierade skiva är; ”I Wanna Be Rich”, ”Tijuana Waltz”, ”Bid Red Truck”, ”Quand Je Serai Chez Moi” och ”Itch”. Problemet tycker jag är att variationen försämrar skivan något, det hade varit bättre att satsa på en eller två stilar och spara resten till en kommande skiva. Men den är trots allt ändå hörvärd. Kolla in Jenny och allt som händer henne på hemsidan www.jennykerr.com.

(publicerad: 2004-06-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk