Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Phil Halliday
Titel: Fifty First State Of Mind
Bolag: Eget bolag
Av: Marcus Thell

Kanadensaren Phil Halliday är nu tillbaka med en ny skiva efter den mycket bra skivan från 1998, "I Can´t Read Your Mind". På denna skiva har han skrivit 9 låtar av de 10 som är med på skivan. Den låt han inte skrivit själv är Rolling Stones låt "The Last Time", som är en av skivans bästa spår. Den bästa låtarna på skivan är; "Sweetheart Of A Psycho", "What She Says", "Where´s My Cinderella", balladen "´Til Somebody Breaks A Heart" och som jag tidigare nämnt "The Last Time".

Han har ett mycket bra komp som består av för mig helt okända musiker. Bland dem finns Steve Miller på steel och dobro, John Burak på trummor och Dan Howlett på fiddle och mandolin. Hans tidigare utgåva är mer traditionell country än denna som bitvis är lite rockig. Skivan kan vara svår att få tag i, men Phil har säkerligen något ex till salu på hans hemsida www.philhalliday.com.

(publicerad: 2002-08-05)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk