Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Brittany Wells
Titel: Loving Every Minute Of It
Bolag: Spindletop rec.
Av: Marcus Thell

Brittany är en ny ung artist som hoppas på det stora genombrottet. Denna CD med henne kom ut 2004 och innehåller hela 14 låtar. Det finns en del kända låtskrivarnamn med som t.ex. Paul Jefferson, Sherrié Austin, Ed Hill och Sharon Vaughn. Bland musikerna är det dock bara gitarristen Biff Watson och pianisten John Jarvis som jag känner igen. Producenten Wyatt Eastlerling har valt att göra en mainstream-country skiva med Brittany, och glädjande nog är det inte den allra värsta Nashvillepopen utan det finns allt en del moderna countryspår på skivan.
De låtar jag gillar bäst är inledande ”Too Long”, ”From Harm´s Way”, ”All The Way”, ”Shoes” ”Kick Down The Door” och balladen ”He´s Hers”. En bra modern countryskiva från en ny artist som har en bra countryröst. Ni kan besöka Brittanys hemsida på www.brittanywells.com och se hur det går för henne i framtiden.

(publicerad: 2005-06-01)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk