Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Jonas Otter
Titel: What Will The Neighbors Say
Bolag: Harpun Records JOCD 2 (eget bolag)
Av: Lars Thell

Många har väntat på denna CD, Jonas andra, så även jag. Jonas har skrivit alla tolv låtarna själv. Han har producerat CD’n tillsammans med Nicke Widén och Daniel Wigstrand, båda spelar i hans band.
Första spåret ”Brand New Start” är en låt i snabb takt, en låt som jag gillar. Samma sak gäller för titellåten”What Will The Neighbors Say?” och här får vi höra Anne-Lie Rydé sjunga duett med Jonas. I ”Borderline Girl” får vi njuta av lite south of he border-takter, med fin akustisk gitarr i bakgrunden. ”The Way You Kiss” har Jonas dedikerat till sin hustru Åsa, ett av skivans toppspår. På spår åtta bjuder Jonas på en lugn ballad med titeln ”The Ultimate Sin”, en topplåt med fin steel i bakgrunden. ”These Blue Eyes Of Mine” är en shuffle liksom ”The Day You Turned My Love Into A Crime”. Skivan avslutas på samma sätt som inledningen det vill säga med en snabb låt ”Last Night”. Jonas visar åter att det går att göra bra countrymusik i det här landet också, bara viljan och rätta intresset finns. En bra CD med en blandning av snabba och lugna låtar.

(publicerad: 2009-07-06)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk