Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Allen Karl & Amberley Beatty
Titel: If I Could Spend Today Loving You
Bolag: Century II Records
Av: Lars Thell

Allen är flitig i skivstudion, här tillsammans med kanadensiskan Amberley Beatty . Amberley är en mycket duktig sångerska med en mycket bra röst. Det här är Allen’s första duettskiva samtidigt som det är skivdebut för Amberley, trots detta så är det en väl godkänd CD.
Titellåten ”If I Could Spend Today Loving You” är en lite snabbare låt. Efter denna kommer Buck Owens klassiker ”Cryin’ Time” (som jag dansat sista dansen till åtskilliga gånger på Smålands olika dansställen och logar) en topplåt som alltid ”går hem”. Jag gillar också den lugn ”Whatever Happened To Us” en av skivans toppar. Ännu en bra låt bjuds vi på i ”I Don’t Want To Have To Marry You” som är en lugntaktfast låt. Det finns ett par lite snabbare spår på CD’n och de är ”Never Ending Song Of Love” och ”We Go Together”. På det åttonde spåret bjuds vi på klassikern ”Have You Ever Been Lonely” som paret gör fullt godkänt. Det tionde och sista spåretbjuder på ännu en klassiker ”Have I Told You Lately That I Love You” som också den görs förtjänstfullt av Allen och Amberley. Det här är ingen skiva du hittar i våra skivaffärer men direktimportörerna kan kanske ha den. Lyssna före ett köp men jag tror inte att du blir besväken utan provlyssnande. Jag hoppas och ser fram emot fler duettskivor från Allen Karl och Amberley Beatty.

(publicerad: 2010-06-13)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk