Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: JUSTIN TREVINO
Titel: Two Of The Usual
Bolag: Heart Of Texas Records 4158
Av: Lars Thell

Det är någon månad kvar till jul, men för mig var det julafton när jag fick tag i Justin’s senaste CD. Justin bjuder alltid på den sortens country som jag högaktar, nämligen strikt country. Den här CD’n är inget undantag. Justin inleder med titellåten som är en stillsam låt. Tempot ökar något i shufflen ”I’ll Go To A Stranger”. Ett av skivans bästa spår är Marty Robbins otroligt fina ballad ” Begging To You”, en topplåt som följs av ytterligare en topplåt, den lugna balladen ”I’ve Had It”. Så höjs tempot något igen i ”Anyone Who Knows Me”. Justin gör en kanonversion av ”Better Class Of Losers” som Ray Price hade en hit med för ett antal år sedan. Så bjuder Justin in Tony Booth för att sjunga duett med honom i ”Accidentally On Purpose”. Guldkornen kommer nu på rad och först ut kommer fyrfyran ”Who’ll Be The First”, skivans topplåt, som följs av en lugn ballad ”Does He Loves You Like I Do”. Ytterligare en fyrfyra är ”Chalk One Up For You”. I shufflen ”Gold Watch And Chain” sjunger Justin duett med Jan Howard. Sista spåret ”I Have To Lie” är en lite lugnare shuffle.
Gillar du real country så är det bara att inhandla denna CD som är lika bra som alla hans tidigare. Javisst ja, kompet, ja det är som alltid på Heart Of Texas skivorna, toppen.

(publicerad: 2012-09-26)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk