Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: AMBER DIGBY & JUSTIN TREVINO
Titel: Keeping Up Appearances
Bolag: Heart Of Texas Records 4145
Av: Lars Thell

Ännu en CD från det eminenta Texasbolaget som det bara är att inhandla för dig som gillar strikt country av den sort som gjordes på sextiotalet. Amber och Justin bjuder på hela fjorton låtar där merparten är covers, men det gör inget för min del eftersom det är bra låtar och två duktiga sångare. Dessutom ett ypperligt komp. Första spåret ”Keeping Up Appearances” är en lite snabbare shuffle från Liz Anderson’s penna. Spår två ”Wish I Didn’t Have To Miss You” är en lugnare låt.

Efter denna kommer ”Right Combination” som Dolly Parton och Porter Wagoner hade en storsäljare med. Ännu en topplåt är ”That Makes Two Of Us” som Merle Haggard och Bonnie Owens gjorde på sin duettskiva på Capitol, en topplåt av Liz Anderson. Buck Owens är mannen bakom ”High As The Mountains”, en uptempolåt. En av topparna på CD’n är Leon Copeland’s ”Lead Me On” en lugn fin låt. Mästaren Harlan Howard är upphovsman till ”Wrong Company”. Ännu en Liz Anderson-låt är ”Just Between The Two Of Us” som Dolly och Porter fick en hit med. Den följs av ”Which One Is To Blame” som är en lite snabbare låt liksom ”Slowly But Surely”. Conway Twitty Och Loretta Lynn hade en storsäljare med ”After The Fire Is Gone”, här gör Amber och Justin en fullgod tolkning av L.E. White’s kanonlåt. Tempot höjs igen i Wanda Jackson’s ”Kicking Our Hearts Around”. Vi bjuds på en lugn låt i ”How’s The World Treating You”. Sista spåret är George Jones’ ”Flame In My Heart”, en låt i valstakt. Som sagt även om jag har hört alla låtar tidigare så är det här en skiva som kommer att snurra ofta i min spelare. Jag tror att samma sak gäller för dig som köper den, jag lovar att du gör ett bra köp.

(publicerad: 2012-09-26)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk