Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: GENE WATSON & RHONDA VINCENT
Titel: Your Money And My Good Looks
Bolag: Upper Management Music 002
Av: Lars Thell

”Warning Contains REAL Country Music” står det på baksidan av konvolutet. Det är bara att hålla med, innehållet är REAL country där merparten av låtarna är av det lite lugnare slaget. CD’n är producerad av för mig okände Herb Sandker och han är värd en en eloge för detta mästerverk. Musikerna på CD’n är gräddan av Nashvilles musiker med bland annat Mike Johnson på steel, Stuart Duncan på fiddle och John Gardner på piano.
Titellåten inleder CD’n och den är en lite snabbare låt med kul text, den följs upp av en lugn ballad ”Gone For Good” n riktig topplåt. En av mina favoriter på CD’n är ”It Ain’t Nothin’ New” som går i lite högre tempo, detta gäller också för ”You Could Know As Much About A Stranger” som också tillhör topparna på skivan. Efter denna följer en lugn kärleksballad ”Till The End”. Takten höjs något i ”Alone Together Tonight”. Den låt jag gillar bäst på skivan är ”Out Of Hand” som också går i lite snabbare takt, en riktig topplåt. Gene och Rhonda bjuder sedan på ännu en fin ballad ”This Wanting You” varefter de ökar takten något i ”Making Everything Perfect Tonight”. Två ”gamla godingar” är ”Sweet Thang” och ”My Sweet Love Ain’t Around” som jag inte har fastnat för, det finns bättre versioner av båda låtarna. Som sista spår får vi ett ”bonusspår” en instrumental låt som Rhonda har skrivit ”Ashes Of Mt. Augustine”. Jag hade hellre hört ytterliagre en låt med Gene och Rhonda. Trots avslutnigen så tycker jag att skivan är en av de bättre under året och det beror dels på bra låtar och dessa två fantastiska sångare tillsammans. Jag är övertygad om att du inte kommer att ångra ett köp.

(publicerad: 2012-09-26)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk