Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: LEONA WILLIAMS
Titel: By George This Is …
Bolag: AH-HA Records
Av: Lars Thell

För ett par år sedan gav Leona ut en CD med bara Merle Haggard-låtar. Nu har turen kommit till en CD med hela 13 låtar som George Jones har haft hits med, samt en hyllningssång till George. Jag säger som jag brukar säga att originalet är oftast bäst, detta är inget undantag. Första spåret är Leona’s hyllning som hon har skrivit till vännen George ”Ole George”, en bra låt. På spår fyra bjuder Leona på ”He Thinks I Still Care” i en bra version. Samma sak gäller för ”I’ll Share My World With You”. På spår nio gör Leona en fin version av den lugna balladen ”Walk Through The World With Me”. Leon Payne har skrivit topplåten ”Things Have Gone To Pieces” och här gör Leona den full rättvisa. Leona fortsätter med ännu en fin ballad ”When The Grass Grows Over Me” som Don Chapel har skrivit. Leona har också haft den goda smaken att ta med en av mina favoritlåtar genom åren ”You Comb Her Hair” skriven av mästarna Harlan Howard och Hank Cochran.
På Cd’n finns ytterligare några låtar men enligt min mening så är det bara George som kan göra dem full rättvisa varför jag inte kommenterar dem. Gillar du Leona så finns det all anledning att köpa denna CD. Du får många fina låtar att lyssna på även om de ligger en bit från ”Jojjes” versioner.

(publicerad: 2012-09-26)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk