Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: The Tractors
Titel: The Big Night
Bolag: Audium
Av: Marcus Thell

Gruppen the Tractors är tillbaka med sin andra julskiva under sin karriär. Denna gång är de på Audium records. Gruppens frontfigur är Steve Ripley som sjunger och spelar gitarr, men han producerar även CD-skivan. De andra gruppmedlemmarna är James Van Beek på bas och Fats Kaplin på steel.
Skivan är precis som the Tractors alltid är, lite stökigt boogie-woogie stuk och riktigt med fart hela tiden. Gillar ni Tractors tidigare skivor så gillar ni nog denna också. Det är blandat mellan gamla klassiker och nyskrivna låtar, mest av det senare. Mina favoriter på denna lite annorlunda julskiva är; "Little Drummer Boy", "Run Run Rudolph", Willie Nelsons gamla "Pretty Paper", "Bells Are Ringing" och "Christmas Time´s A Comin´".
Skivan ska inte vara så svår att få tag på i tanke på att skivan är släppt på ett relativt stort bolag. Annars finns www.thetractors.com.
En helt ok, något annorlunda julskiva för er som vill få fart på julen.

(publicerad: 2002-12-20)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk