Innehåll:
  Artister
  Bli medlem
  Kalendarium
  Länkar
  Nordiska artister
Välkommen till Smålands Country Clubs hemsida!
  SCC-Nytt
  SCC-Nytt på
  Facebook
  Skivrecensioner
  Styrelsen
   Gå tillbaka till startsidan! Gå tillbaka till startsidan! Skicka gärna ett meddelande till Smålands Country Club! Besök Smålands Country Club på Facebook! Läs mer om Smålands Country Club! Gå fram en sida!
Skivrecensionsarkiv

Sök efter skivrecension:  

Artist: Robbin McCombs
Titel: Then & Now
Bolag: Lo Mac rec.
Av: Marcus Thell

Robbin McCombs är ett helt okänt namn för mig, men inte nu längre. Denne kille är från countrylegenden Hank Williams hemstad i Georgiana, Alabama. Hans stil är kanske inte riktigt som Hank Williams, men det är bra traditionell country. Han har skrivit alla 10 låtarna som är på CD:n, varav en av dem är en hyllningslåt till Hank som heter ”Hiram”. I den sjunger Robbin i samma stil som Hank brukade göra.
Han har dessutom med sig bara erfarna musiker, eller vad sägs om; Jimmy Capps på gitarr, trummis Gene Chrisman, Don Helms och Mike Johnson på steel, fiddlaren Hoot Hester och Sverigebekante Charlie McCoy på munspel, piano och bas.
Mina favoriter på denna bra CD är; ”Dungeons Of Darkness”, ”Hiram”, ”I Do”, ”I´m In The Country” där han påminner mycket om George Jones och ”There Ain´t No Future”.
Skivan kan vara svår att hitta i Sverige, men annars finns den på www.honkytonkin.com eller genom att kontakta skivbolaget på e-mail adressen pacmeat@webtv.net
En mycket bra traditionell country skiva som svenskar lär gilla!

(publicerad: 2003-01-03)


Adress: Smålands Country Club C/o Lars Thell, Stångågatan 37, 598 37 VIMMERBY.
Telefon: 0492-137 62, E-mail: lars.thell@home.se, Hemsida: www.smalandscountryclub.tk